Arton veckor Assie ♥

Oj vad jag har varit dålig på att blogga om lillplutten, men nu ska det bli ändring på det :) Nu är Aslan 18 veckor och 1 dag. Aslan är fortfarande busig men har lugnat ner sig väldigt mycket och sover hela nätterna hos oss och vaknar när vi går upp. Ibland går han upp på toa eller äter sen kommer han tillbaka och somnar om mellan oss eller vid mitt ansikte ♥ vår lilla kurras som vi kallar honom för han kurrar hela tiden. Han är väldigt matglad som vanligt, vill ha allt vi äter men han får bara sånt som inte är dåligt för honom såklart :)
 
 
Aslan är så himla mysig och älskar att ligga i knät. Läste för länge sen att ragdoll är mer katter som ligger bredvid, mysigt att Aslan och hans syskon är riktiga knäkatter ♥
 
 
Aslan har gillat att det varit OS på tv, väldigt kul har det varit att jaga och slå med tassen på alla löpare :) haha då smyger han upp och sätter sig vid tv:n och försöker fånga dom, så söt!
 
 
Lillplutten har fått så mysig och lång päls! Dennis och jag tycker det är så kul att man verkligen ser skillnad varje vecka. Helt sjukt hur mycket kattungar utvecklas! Vi har tyvärr inte vägt honom, för vi har märkt att vågen fungerar inte även om vi väger oss och sen honom, men vi märker att det är rund och go liten grabb som lägger på sig bra :)
 
 
Kerstin kolla svansen! Så fin!!!♥
 
 
Han ser verkligen ut som en kille, Jasmine och Mimmi ser mer flicksöta ut! Så kul att du bloggar nu Kerstin! Ska bli så kul att träffa dig och Kia på utställningen i oktober och se era söta små flickor :)
Ska försöka lägga upp en av alla filmer på Aslan om jag kommer på hur man gör ;)
 
 
 


Kommentarer
Kerstin Bussebo

Jojo! Vilken ullig svans! Har du provat att duscha honom? Ska duscha Mimmi igen på onsdag. Hon måste lära sig att stå ut! :)
Det blir jättekul att ses! Kia och jag ska begära dispens om det går, så vi kan gå när vi är färdigbedömda. Det blir ändå en lång dag för dom små liven. Kram

2012-08-13 @ 19:24:13


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0