Snart 5 månader ♥

Vad tiden går fort, lilla söta Aslan är snart 5 månader :) Hur tomt skulle det inte vara utan denna lilla busunge!?! Han är jättelugn på nätterna nu och går upp när vi går upp, så han har lugnat ner sig lite i alla fall :) Han är fortfarande superbusig och det bästa som finns är att få nya leksaker som efter mycket lek alltid ligger under soffan där han inte kommer åt...varje gång man tar fram då så blir han jätteglad. Annars har det inte hänt så mycket utan han växer, äter, sover, kelar och busar. Jag har även odlad kattgräs men än så länge verkar Aslan måttligt intresserad. Får återkomma om hur det går sen :) Jättekul att du läser May och att Aslan verkar vara en kopia av pappa Ville :) Här kommer lite bilder på busungen ♥
 
 
Mysigt att ligga i fönstret :) Har lagt dit en handduk, inte världens finaste men det får vara så sålänge :)
 
 
Mys mys
 
 
Mysigt att ligga hos husse Dennis ♥
 
 
Så fin man kan vara ♥
 
 
Toapappersbus!!!!
 
 
Fina svansen och toffsarna under tassarna :)
 
 
Man blir trött av att leka ♥
 
 
Aslan är så himla bra på att koppla av :)
 
 
SÖTA TUNGAN!!!!! ♥
 

Bus-Aslan

Aslan är som sagt väldigt full av bus, imorse satt Dennis och jag i tv-rummet och Aslan kommer in och viftar på tassarna som katter gör när dom har fått vatten på tassarna. Då såg jag att hans bakben och svanstippen var genomblöta. Jag tänkte direkt att han hade busat och råkat komma emot någon av sina vattenskålar så jag gick iväg för att torka upp. Båda vattenskålarna var orörda. Jag och Dennis kollade på varandra och båda tänkte samma sak. Haha och vi går in i badrummet och ser att Dennis glömt att stänga toalocket!!!! Så Aslan hade halkat ner i toaletten!! Tur att han inte hade glömt att spola i alla fall :)
 
 
Här ligger Aslan och tvättar sig efter badet! Haha
 
Vi tror dessutom att han håller på att bli könsmogen för han jamar högt och ofta och är rätt rastlös. Då är han tidig lilla grabben, han är ju inte ens 5 månader :) Så det blir veterinären när han blir 6 månader :)
Lite bilder som jag har tagit med mobilen:
 
 
Trött!!!!
 
 
Svansen är så mörk och fin :)
 
 
Sötnosen ♥
 
 
Myskatten ♥
 
 
 

2,8kg

Jag passade på att väga Aslan när jag vägde mig själv och han väger runt 2,8 kilo. Han närmar sig tre :) Hoppas att han väger tre kilo när han är 5 månader :) Han känns större än 2,8 men det är väll för att han är så lång :) Han fäller ingenting heller, jag trodde att han skulle fälla lite eftersom han ändå är semilånghår men det kommer väll när han är en större kisse :) Det bästa som finns är när man pussar honom och burrar in huvudet i hans mage, det älskar han och kurrar som bara den ♥ Håller fortfarande på att lista ut hur jag ska lägga upp film på honom :) lär ta ett tag :)
 
 
Väntar på mat
 
 
Buskissen
 
 
Sötisen ♥

Arton veckor Assie ♥

Oj vad jag har varit dålig på att blogga om lillplutten, men nu ska det bli ändring på det :) Nu är Aslan 18 veckor och 1 dag. Aslan är fortfarande busig men har lugnat ner sig väldigt mycket och sover hela nätterna hos oss och vaknar när vi går upp. Ibland går han upp på toa eller äter sen kommer han tillbaka och somnar om mellan oss eller vid mitt ansikte ♥ vår lilla kurras som vi kallar honom för han kurrar hela tiden. Han är väldigt matglad som vanligt, vill ha allt vi äter men han får bara sånt som inte är dåligt för honom såklart :)
 
 
Aslan är så himla mysig och älskar att ligga i knät. Läste för länge sen att ragdoll är mer katter som ligger bredvid, mysigt att Aslan och hans syskon är riktiga knäkatter ♥
 
 
Aslan har gillat att det varit OS på tv, väldigt kul har det varit att jaga och slå med tassen på alla löpare :) haha då smyger han upp och sätter sig vid tv:n och försöker fånga dom, så söt!
 
 
Lillplutten har fått så mysig och lång päls! Dennis och jag tycker det är så kul att man verkligen ser skillnad varje vecka. Helt sjukt hur mycket kattungar utvecklas! Vi har tyvärr inte vägt honom, för vi har märkt att vågen fungerar inte även om vi väger oss och sen honom, men vi märker att det är rund och go liten grabb som lägger på sig bra :)
 
 
Kerstin kolla svansen! Så fin!!!♥
 
 
Han ser verkligen ut som en kille, Jasmine och Mimmi ser mer flicksöta ut! Så kul att du bloggar nu Kerstin! Ska bli så kul att träffa dig och Kia på utställningen i oktober och se era söta små flickor :)
Ska försöka lägga upp en av alla filmer på Aslan om jag kommer på hur man gör ;)
 
 
 

RSS 2.0