16 veckor!

Nu har Aslan bott hos oss i en hel månad! Tack igen Kerstin för en så mysig kille! Han är verkligen vår lilla bebis och han kommer bli en stoor kille ♥ Tyvärr fungerar inte vågen men han växer väldigt bra och pälsen blir bara längre och fluffigare för varje dag som går.
 
Aslan är en cool och väldigt nyfiken liten kille, hans älskar att busa med min systers femkilos brittiska korthår Lotass på 7 månader som han har träffat två gånger. Aslan är i himmlen när han får busa med en annan katt :) Han har även hälsat på min systers sambos hund Fozzy, första gången var det fräs och morr, andra gåger brydde han sig inte. Vi är så glada att ha lilla Aslan hos oss ♥
 
Han är en väldigt kelig kisse och han kurrar så högt ♥ Att klänga på mig är det bästa som finns, ligga på mina axlar när jag sminkar mig, ligga i knät, bli buren och sova bredvid mitt ansikte är det bästa som finns just nu. Han är fortfarande superbusig men han är ju bara sexton veckor så han är ju bara barnet :) Men han kommer att gilla den dagen han får en kattkompis det är jag säker på efter att ha sett honom med Lotass.
 
 
 
Sötnosen ♥
 
 
Aslan är väldigt försiktig när han är i fönstren som tur är, så inget har gått sönder än så länge :)
 
 
Hemma hos pappa och mamma :)
 
 
Lotass blev lite trött på Aslan :)
 
 
Busungen ♥
 
 
"Lilla" Lotass ♥
 
 
Kom ner då!
 
 
Buskatterna
 
 
Dom pratade så gulligt med varandra :)
 
 
Så söta :)
 
 
Brottas är kul :)
 
 
Aslan får aldrig nog av att busa med Lotass
 
 

Ett tag sen sist :)

Det har varit mycket nu den senaste veckan så jag har inte haft tid att uppdatera. Så lite kortfattat vad som hänt dom senaste dagarna. Vi åkte till skärgården och Aslan var cool och trivdes direkt i sommarstugan, han slukade kokt abborrefilé som nu är hans favoritmat. Han var ute i 3 minuter, sen ville han in haha. Jag och Aslan ska sova hos mina föräldrar i helgen så då ska han få gå ut igen. Han har även fått massor nya leksaker och han är så rolig att köpa saker till för han tycker om allt :) Sen har han även ätit honungsmelon, konstig liten katt vi har ♥ Lite bilder från dagarna som har gått:
 
 
Några av Aslans nya leksaker :)
 
 
Den här var kul tyckte Aslan
 
 
Sen blev han lat efter många minuters lek :)
 
 
Tuggleksaken är en favorit och när han biter i den prasslar det och det får igåg honom ännu mer så han far runt i lägenheten kastar och jagar den ♥
 
 
Ännu en hudvårdspåse att leka med
 
 
En av Aslans alla sovstilar ♥
 
 
Han ska vara överallt och lite till :)
 
 
Såå söt! ♥
 
 
Tvätta sig i morgonsolen...mysigt!
 
 
Busig som vanligt :)
 
 
Sötnosen ♥ Dennis och jag älskar hans söta trampdyna som är halva rosa och halva brun ♥
 

Mirror mirror on the wall who's the fairest of them all

 
Växterna ska egentligen stå i fönstret men Aslan brukar tugga på dom så jag kan inte ha dom där just nu,
han kommer inte upp mitt skrivbord så jag lyfte upp honom  :)
 
 
Vilken snygging!
 
 
Haha såå himla söt ♥ ♥ ♥

Två kilo kisse

Vi vägde Aslan igår, när han var 12 veckor vägde han 1,5 kg nu vid 13 veckors ålder väger han 2,0 kg, han har gått upp ett halvt kilo på en vecka den lilla grabben, samma kärlek till mat som husse och matte :) Får hålla koll sen när han blir större så han inte blir en liten tjockis. Men han växer mycket på längden just nu.
 
Aslan är så rolig, han har två nya favoritlekar, leksakerna är inte alls lika roligt som att busa med oss. Jag springer och gömmer mig bakom ett hörn eller en gardin, han smyger på mig, varje gång jag tittar fram stannar han och när jag tittar bort kommer han närmare. Sen hoppar han på mig och jag jagar honom, han kurrar massor och tycker att det är jättekul med kurragömma och tafatt. Ska försöka film det, han är så rolig när han smyger och stannar ♥
 
Jag gjorde om designen till sockersöt istället för jag älskar rosa och för att Aslan har växt en del sen de andra bilderna ♥
Lite bilder på Aslan från igår, som hudterapeut har man sjukt mycket hudvårdsprodukter (arbetsskada) och jag har massor påsar som Aslan älskar att leka med, när jag är med såklart, annars får han inte leka med dom ifall att han skulle skada sig :) Han tycker i alla fall att dom är hur roliga som hellst!
 
 
Än så länge får han plats
 
 
 
Det var mycket roligare att välta påsen :)
 
 
Vad ska vi göra nu då?
 
 
 

Lite mer än en vecka

Nu har Aslan bott hos oss lite mer än en vecka. Lilla tussen är så sällskapsjuk och jag och Dennis smällter bara vi tittar på honom. Vad mycket dom växer på en vecka! Vi har sett att han har blivit större, är mer fluffig och hans vita framtassar är mer markerade nu. Han blir bara busigare och busigare för varje dag som går, han är hur snäll som hellst och har ett så bra psyke, vi älskar honom så mycket ♥ 
 
Men den lilla ultussen ska minsann få sina busryck mitt i natten och attackera våra fötter när vi sover. Han är ju kattunge så det är klart att han är busig men jag vill inte att han ska hålla på sådär. Jag och Dennis leker väldigt mycket med honom och speciellt innan vi ska sova så att han ska vara lugn på natten. Vissa nätter är han hur snäll som hellst. Vi har ju bestämmt att vi ska ha en till ragdollkille, men vi hade egentligen inte tänkt det förrän i  slutet av året tidigast, men det kanske blir betydligt tidigare beroende på hur lilla plutten beter sig. Har läst lite på forum att det kan vara att han saknar en kompis att brottas med, vilket inte är så konstigt eftersom han hade hela sex syskon att leka med. Men vi får avvakta helt enkelt  Hur som hellst älskar vi vår lilla busunge jättemycket och vill att han ska det så bra som möjligt ♥ Vi ska köpa lite mer aktiverande leksaker som han kan leka med själv också så att han blir glad :)
 
Han pratar väldigt mycket och spinner som ett helt spinneri , jag är ledig hela veckan så det blir mycket lek, får se om vi åker ut till skärgården i helgen så ska lilla Aslan få gå i koppel. Men allt beror på vädret såklart. Jag ska ta lite nya bilder på Aslan, nu när han är hela 13 veckor gammal, så länge blir det några från förra veckan.
 
 
Aslan älskar att attackera toarullar haha
 
 
Får jag ingen skinka idag?
 
 
Hmm vad är det där?
 

Vår lilla Bebis

Dagarna går och Aslan är en liten tuffing, inte rädd för något utan väldigt nyfiken. Han springer och hälsar när man kommer hem (även på vänner och familj till Dennis och mig), nu idag när jag kom hem från jobbet så pep han samtidigt som han sprang, sen kurrar han jättehögt. Nu har han inte lämnat mig en sekund och vi har gosat jättemycket, han har legat på mig och han älskar att lukta på min hud, ibland kollar han på mig som att jag luktar äckligt haha, men är man hudterapeut så har man rätt mycket produkter på huden, så Aslan får vänja sig :)
 
Imorgon ska jag träna honom att vänja sig med selet, eller jag har redan testat och han verkar inte bry sig om att ha det på sig för han har redan haft det på sig hos Kerstin. Men han kommer bara få gå i sele hos mina föräldar, på landet och kanske hos Dennis föräldrar, för jag vill inte gå med honom på offentlig mark med alla lösa hundar.
 
Det är kul att Aslan har sina favoritleksaker och när dom är borta, till exempel under soffan går han och letar efter dom och blir jätteglad när han hittar dom, så söt ♥
 
Lite roliga bilder på tussen ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sämre kan man ju ha det ;)

Tog dom här bilderna nyss ♥ Aslan är så himla gosig och verkligen gosar runt när han sover ♥
 
 
 
 
 
 

Vår älskade bebis ♥

Tack Kerstin för världens underbaraste lilla kille! ♥ Dennis och jag älskar honom jättemycket och han är vår lilla bebis ♥ Resan hem från Malmköping gick väldigt bra, lite pip i 5-10 minuter sen var han tyst och låg och vilade och tittade på oss tills vi var framme i Norrköping.
Väl hemma gick han ur buren direkt och kollade in lägenheten. När han hade varit hemma i en timme åt och drack han :) Några timmar senare kissade han och på natten gjorde han nummer två :)
Aslan är så himla gullig och ska vara där jag och Dennis är hela tiden, kurrar konstant, kommer när man ropar "kom då Aslan" och älskar att ligga i knät, på magen och över bröstet/halsen när jag sover. Och såklart mellan mig och Dennis är det också mysigt att vara. Han är full av bus och gör volter, hoppar, smyger och bär i väg på leksaker, jag tror han kan lära sig att aportera snart :) Aslan är helt enkelt underbar och vi är så glada att vi har honom i vårat liv ♥
 
 
Aslan kröp upp och lade sig och somnade i mitt knä efter ungefär 1,5 timme hemma ♥
 
 
Han är så söt ♥
 
 
Myskillen ♥
 
 
Korgen hann inte bli vit, men Aslan verkar gilla den ändå :)
 
 
Busungen
 
 
Mysigt att vara i sängen med husse Dennis ♥
 
 
 

RSS 2.0