En dag till

Vi skulle ju hämta Aslan på lördag men han är visst inte tolv veckor förrän på söndag, Kerstin hade visst kollat fel, men det är lätt hänt. Men det gör ingenting, vi har väntat så länge på lilla tussen så en dag till är inte hela världen. Dessutom kommer vi tidigt på söndag förmiddag så det blir nästan bara en halv dag till att vänta trots allt och väntar man på något gott väntar man aldrig för länge ♥
 
 
 
En av de första bilderna på Aslan som Kerstin mailade till mig och Dennis, så liten och söt ♥
 

Helgen kan inte komma fort nog

Nu har jag och Dennis handlat allt som behövs för att Aslan ska kunna flytta hit i helgen. Lilla tussen är så efterlängtad! Nu har vi äntligen köpt kattlåda och sand. Det blev en liten leksaksboll också. Tänk att första gången vi såg honom var han inte stor, bara sju veckor och snart är han tolv, tiden går allt bra fort ♥
 
 
 
Aslans söta kattlåda med tassar på taket och på luckan
 
 
Lilla killen på promenad, nu väger han ungefär 1,4 kg Tack Kerstin för bilden ♥ 
 
 
Så här liten var lilla tussen när Dennis och jag tingade honom ♥
 
 

En enda vecka kvar ♥



Lilla Aslan ♥ snart 11 veckor på promenad med vår supertrevliga uppfödare Kerstin som har Bussebos.
Sju dagar är kort men känns som en evighet när man väntar på en familjemedlem ♥

Mera saker till tussen ♥

Idag har jag köpt en liten korg till lilla ulltussen som jag har bäddat med en filt i, får se om han gillar den, katter kan ju vara envisa med vad dom tycker om och inte. Jag funderar på om jag ska spraymåla den vit, det blir nog så :) Sen ännu mer leksaker, nu är vi uppe i tio möss, men jag känner på mig att det kommer att bli mer. Sen hittade vi en perfekt leksak med bjällra i då vi märkt att han gillar bjällror. Fick veta att Aslan väger ca 1,3 kilo så han växer på bra vår lilla bebis. Bilden på lilla tussen är från Bussebos ♥ 



Lilla Aslan ♥



Aslans lilla korg



Ännu mer leksaker :)

♥ Två veckor kvar ♥

Om exakt 14 dagar är Aslan hemma hos oss! Känns som att tiden står helt stilla när man längtar så mycket som vi gör. Mina förra bondkatter Bamse och Missan älskade kattgodis, framförallt Missan ♥ Så jag har köpt lite kattgodis till Aslan så får vi se om han är lika förtjust i det som Missan var. Vi har även fått hem sakerna jag beställde :) Bara kattlåda och kattsand kvar sen har vi allt "nödvändigt" :)




Har ingen aning när kattungar börjar äta kattgodis, så bara att testa :)



Ännu mer bollar som låter, blir nog att gömma alla leksaker som låter på nätterna ♥ 
Måste nog köpa ett längre koppel när Aslan lärt sig gå i sele...

18 dagar kvar

Mindre än 3 veckor kvar ♥ Under tiden får vi köpa roliga saker till lille plutten för att tiden ska gå fortare. Vi har fortfarande inte köpt kattlåda och transportbur, men annars har vi allt. Beställde lite söta saker igår.
Under tiden får vi gosa och leka med min systers jättesöta britt Lotass 6 månader ♥




Aslans leksaker än så länge



Ett gulligt kattungehalsband



Man blir trött av att vara full av bus, Dennis och jag älskar hans trampdyna som är halva rosa och halva brun ♥



Fina Lotass med världens sötaste stora tassar ♥


3 veckor kvar

Åh vad vi längtar, vi har 3 långa veckor framför oss. Det var jättetrevligt hos Kerstin och Stickan som vanligt och vi fick jättegod krusbärspaj! Kattungarna var supersöta och busiga så man ville inte åka därifrån. Nästa gång vi åker till Malmköping så hämtar vi lilla kissen ♥ Idag köpte vi jättemycket leksaker, royal canin torrfoder och ett blått gulligt halsband. Vi kollade också på kattlåda och transportbur som vi nog köper imorgon, vi var tvugna att kolla runt först :) 



 

♥ Lilla grabben 9 veckor ♥



Aslan har blivit en riktig busunge och det var full rulle hela tiden ♥



Haha så söt han satt och tvättade sig mitt i leken och det ser ut som han räcker ut tungan till sin syster :)


Nu är det inte långt kvar ♥

Imorgon ska Dennis och jag hälsa på lilla Aslan, hans supersöta mamma Allie, alla 6 underbara syskon och trevliga Kerstin och Stickan, den här gången kommer vi inte köra fel ;)

Hur som hellst så närmar det sig, snart är det bara 3 veckor kvar! Helt sjukt vad vi längtar. Vi har fortfarande lite saker kvar att handla, transporbur, kattlåda, sele, kattungekoppel, matskålsunderlägg och ett kattungehalsband, men sånt är bara kul jag vill ha allt. Här är lite saker som vi har inskaffat till Aslan än så länge, plus att vi har fått massa leksaker av min älskade syster Sara som hennes underbara britt Lotass inte vill ha :)






Eftersom att jag älskar kristall & glasgrejer så ska självklart Aslan få söta matskålar :)




En söt liten klösmöbel, självklart vit, jag älskar vitt




En mysig supermjuk fårskinnspläd




Ett jättegulligt halsband som Aslan kan ha när han är större, okey han är en kille
men jag tycker den rosa fisken är jättefin ♥


Aslans blogg

Om fyra veckor kommer vår lilla efterlängtade bebis äntligen flytta hem till oss ♥ Aslan är en blåtabbymitted ragdollkille som än så länge bor hos de jättetrevliga uppfödarna Kerstin och Stickan i Malmköping som har SE*Bussebo´s. Så den här bloggen kommer helt enkelt att handla om vad Aslan sysslar med om dagarna.



Aslan 7 veckor och några av hans 6 syskon som ligger och myser ♥

RSS 2.0