En enda vecka kvar ♥Lilla Aslan ♥ snart 11 veckor på promenad med vår supertrevliga uppfödare Kerstin som har Bussebos.
Sju dagar är kort men känns som en evighet när man väntar på en familjemedlem ♥Kommentarer
Anna

Alvin är jättekräsen, han äter ingenting annat än torrfoder och blötmat. Han luktar bara på till exempel fisken och går vidare :) Inte ens om det är fisk i blötmaten äter han. Bara typ oxkött och kyckling vill han ha. Den ända blötmaten han vill ha är Pussi, han smakar inte ens på Mjaus och Bozitas blötmat, som är bland dom bästa blötmaterna. Pussi är också bra så vi får köra på det eftersom det är det ända han gillar! :)
Jag ger Alvin en viss mängd torrfoder på morgonen som han äter under dagen. Han äter när han är hungrig och har aldrig ätit upp allt på en gång. Sen vid middagstid brukar han få blötmat, det tycker jag funkar kanon! :)

Lunas mamma ska få en kull och hon är en brunsköldpadd mitted, som är från samma uppfödare som Alvin kommer ifrån. Sen ska två andra också få kullar från samma uppfödare. Den ena är en blåtabby bicoulor, som är jättefin. Den andra vet jag inte vad hon har för teckning, har inte sett hon än.
Innan jag fick Luna var jag jättesugen på en brun, det spelade ingen roll om det var en mitted, bicolur eller colorpoint. Eftersom hon var mitted och det är ju Alvin också så är jag sugen på en bicoulor, älskar deras '' V '' i ansiktet. Så en brun bicoulor vill jag mest ha. Men vi får se vad det blir. Det blir nog fler katter i framtiden då vi flyttar till hus! ;) Har du alltid velat ha en blåtabby mitted eller har du velat haft nån annan?

Vad kommer du använda för kattlåda och sand?

Hoppas det inte blev allt för rörigt! :) Mvh Anna

2012-06-23 @ 23:00:17
URL: http://annaalindgren.blogg.se
Linda

Gick inte kommentera hos dig :/ jag skickade massor gånger. Toppenbra att du har så många tips :) jag har insett att raskatter är betydligt kräsnare än bondkatter. För med våra bondkatter var det tvärtom dom vägrade äta blötmat i bästa fall slickade dom i sig gelen :) Så roligt! Jag vill att nästa katt som vi nog kommer köpa i vinter/nästa vår ska vara en blå bicolor tabby! Först när jag ville ha en ragdoll ville jag ha en brun colorpoint, sen ändrades det till en brun bicolor för dom är så himla fina! Jag var säker på att jag ville ha en brun bicolor tills för någon månad sen. Jag och min sambo hade bestämt att vi skulle ha två ragdoll så jag googlade runt och såg hur fin blåtabby mitted var och då ville jag ha en sån och brun bicolor. Tanken var att först köpa bicolorn, men kattungen vi ville ha (som jag haft kontakt med uppfödare sen innan han föddes) blev blå, så såg jag på ragdollklubben att det fanns en blåtabby mitted så då fick det bli första ragdollen :) och jag är så himla glad för den färgen är helt underbar! Jag vill ha 3 katter egentligen men min pojkvän/sambo säger att jag får vänta tills vi också skaffar hus. Vi har hittat en stor kattlåda med lucka på djurmagazinet och sen kommer vi everclean den gröna ( min syster sa att den är bra) så vi tänkte testa den. Vad har ni för låda och sand? Vad har du för kam/borste till Alvin? Jag ville ha karda men läste att den slet på deras päls, så jag köpte en borste. Vi såg att det fanns en cool borste för 400 men jag kanske köper den när han är större :) Mvh Linda

2012-06-24 @ 10:33:02
URL: http://www.ragdollenaslan.blogg.se
Kia och JasmineD

Hej! Vad sööööt han är då!!! Jo ang. sanden så är Evercleen en superbra sand. Finns ingen bättre! Finns även med lavendellukt och det är rena drömmen att byta i lådan då det tar bort all lukt. Men jag reagerade lite på den och bytte till grön och det fungerade perfekt.
Mvh
Kia

2012-06-24 @ 23:49:27
URL: http://www.jasminedoll.bloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0